Oferte locuri de munca top

Lucrarile la autostrada Bucuresti-Brasov, pe cale sa inceapa

Lucrarile la autostrada Bucuresti – Brasov, tronsonul aferent sectorului 2, au primit aviz favorabil din partea primarului Neculai Ontanu. Urmatorul pas va fi emiterea autorizatiei de construire.
Conform documentatiilor, traseul autostrazii incepe din sectorul 2 de la strada Petricani, in prelungirea strazii Fabrica de Glucoza, traverseaza Valea Saulei si ajunge la calea ferata Bucuresti – Constanta de unde iese din Capitala si intra in judetul Ilfov.
Pentru zona de inceput de la strada Fabrica de Glucoza, autostrada este proiectata intr-un rambleu de 0,5 – 1 metru, aproape de nivelul tramei stradale ce urmeaza sa se dezvolte in zona. In vederea realizarii relatiilor de trafic in toate directiile a fost prevazuta o intersectie in cruce decalata spre pepiniera din zona pentru a nu afecta liniile de tramvai de pe strada Petricani. Proiectul de semaforizare a intersectiei, precum si executia acestui sistem vor fi realizate de Primaria Municipiului Bucuresti.
Pentru facilitarea traficului rutier si asigurarea legaturii autostrazii cu zona Colentina – Fundeni si DN 2, la intersectia cu strada Gherghitei va fi amenajata o intersectie care va avea sens giratoriu si 4 benzi de circulatie.

Sus