Oferte locuri de munca top

Lucrari sistate la un ansamblu de trei blocuri din Bucuresti

Tolerență zero față de cei care ridică în Sectorul 1 clădiri fără autorizație de construire sau cu nerespectarea prevederilor acesteia. Astăzi, Poliția Locală Sector 1 a sancționat un dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidențial compus din trei corpuri de locuințe colective, parcări subterane și supraterane pentru că nu a respectat autorizația de construire.

De asemenea, polițiștii locali au verificat mai multe corpuri de clădire și au constatat că au fost efectuate lucrări de construire fără autorizație.

Astfel, Onix Residence SRL a fost sancționată contravențional cu trei amenzi în valoare de 20.000 de lei fiecare, precum și cu sistarea tuturor lucrărilor.

primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat: „Așa cum am promis, în Sectorul 1 legea este lege și ea trebuie respectată de toată lumea, indiferent de domeniul de activitate: dezvoltatori imobiliari, angajați ai primăriei, firme care au contracte cu administrația locală etc. La noi nu mai merge cu construcțiile haotice care mutilează Sectorul 1 din punct de vedere urbanistic și care urâțesc orașul și cu autorizațiile ilegale emise de diverși funcționari corupți. Pentru o reconstrucție pe baze solide a Sectorului 1, cu mafia nu se negociază, cu mafia se luptă până la capăt și fără niciun fel de compromis”,.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus