Oferte locuri de munca top

Lucrari oprite pe un santier din Militari

Lucrările de construire a unui mare ansamblu rezidențial din cartierul Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu din București, au fost oprite ieri de către Primăria Sectorul 6. Primarul Ciprian Ciucu spune că au fost sistate lucrări neautorizate, în urma mai multor petiții împotriva proiectului imobiliar, ce ar fi avut deja birou de vânzări, dar nu și autorizație de construire.

Primăria de sector a anunțat că, în urma verificărilor realizate pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 586-590, s-au constatat excavații fără autorizații de construire și organizare de șantier. Serviciul Disciplina în Construcții a întocmit proces-verbal de amendă în cuantum de 50.000 de lei și a dispus readucerea terenului la starea inițială.

Deoarece reprezentantul societății nu a putut pune la dispoziție toate documentele solicitate, inspectorii Serviciului Protecția Mediului au întocmit o invitație la sediul instituției, pentru astăzi, în vederea finalizării controlului și dispunerii măsurilor finale.

La rândul lor, reprezentanții societății EnVogue Residence Est SRL, care deține terenul respectiv, susțin că au în curs de autorizare un nou proiect imobiliar la această adresă, proiect pentru care a început pregătirea unei porțiuni de teren.

„Subliniem faptul că biroul de vânzări situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nu are nicio legătură cu pregătirile pentru proiectul viitor de pe aceeași stradă și că activitatea de vânzări din cadrul biroului a fost strict pentru cele patru faze ale proiectului din Drumul Ciorogârla nr. 297-299, Sector 6, București pentru care au fost emise autorizațiile de construire (…), s-au întocmit procesele-verbale de recepție la terminarea lucrărilor și au fost eliberate certificate de edificare de către Primăria Sectorului 6”, a transmis societatea.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus