Oferte locuri de munca top

Lucrari la retelele de utilitati din Bucuresti

In aceasta vara, vor incepe lucrari de modernizare pe 39,5 km de retea de gaze naturale din Capitala. Investitia este co-finantata de Distrigaz si din fonduri structurale europene.
Se vor realiza lucrari in coordonare cu lucrarile Primariei Municipiului Bucuresti, cum ar fi devierea bransamentului la Strapungerea Bulevardului Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu si devierea conductelor de gaze naturale la pasajul subteran de la Piata Presei Libere, iar in august va incepe devierea conductelor de gaze naturale la pasajul Piata Sudului.
De asemenea in aceasta vara se va lucra la reabilitarea retelelor existente de apa care au un grad avansat de uzura.
Se vor realiza retele publice etanse de alimentare cu apa potabila si respectiv canalizare pentru riveranii strazilor Dianei, Ion Minulescu, str. Dacia intr. str. Toamnei si str. Suvenir, Calea Vacaresti intre Costache Stamate si Tineretului. De asemenea, se lucreaza pe 30 de strazi in cartierul Petricani, e vorba de 8.000 de metri de rigole pentru colectare apa pluviala si de 500 de metri de retea de canalizare ingropata, dar si pentru extindere canalizare pluviala Bucuresti-Magurele intre str. Perinita si Santimbru, lucrare realizata deja 80%.

Sus