Oferte locuri de munca top

Lucrari de peste 40 mil euro, atribuite pentru intretinerea drumurilor

Atribuirea unui contract cadru și a două contracte subsecvente pentru lucrări și servicii de întreținere curentă și periodică multianulă a fost făcută publică în decursul zilei de astăzi. Mai exact, contractele prevăd lucrări la drumurile județene din administrarea Serviciului Public Județean de Drumuri Bacău.

Conform datelor de pe platforma SICAP, cele trei contracte au fost câștigate de societatea Conextrust SA Bacău, și au fost atribuite între lunile octombrie 2018 – februarie 2019.

Contractul cadru, ce are ca obiect încheierea unui ”Acord cadru pentru Lucrări și servicii de întreținere curentă și periodică multianuală iarnă vară 2018-2022 a drumurilor județene din administrarea Serviciului Public Județean de Drumuri Bacău”, care are o valoare 153.855.410 lei. Acesta a fost încheiat la data de 1 octombrie 2018.

Primul contract subsecvent, ”Lucrări și servicii de întreținere curentă și periodică multianuală iarnă – vară 2018- 2022 a drumurilor județene din administrarea SPJD Bacău – Lucrări și servicii din perioada iarnă – vară 2018-2019”, a fost încheiat la aceeași dată, acesta având o valoare de 38.442.898 lei.

Ultimul contract subsecvent, ”Lucrări și servicii de întreținere curentă și periodică multianuală pentru activitatea de iarnă 2018-2019 a drumurilor județene din administrarea SPJD Bacău”,  a fost semnat la 1 februarie 2019. Acesta are o valoare de 1.468.630 lei.

Principalele intervenții prevăzute în acordul cadru sunt lucrări de întreținere a părții carosabile, a drumurilor pietruite, a platformei drumului, a șanturilor și a rigolelor, covoare bituminoase, tratamente bituminoase, siguranța rutieră, întreținerea periodică a podurilor și podețelor, prevenirea și combaterea lunecușului și a înzăpezirii drumurilor județene pe timp de iarnă, plombări cu mixturi asfaltice stocabile.

Criteriul de atribuire ales de autoritatea contractantă în cadrul licititației deschise a fost ”prețul cel mai scăzut”.

Lucrările sunt asigurate din fonduri bugetare.

Durata contractului este de 4 ani.

 

 

Citiți și:

Turn cu 18 niveluri, in curs de autorizare

Un centru de recreere va costa aproape 18 mil euro

Peste 200 de apartamente, in curs de autorizare

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus