Oferte locuri de munca top

Locuitorii din Ghencea solicita solutionarea problemelor de trafic

Locuitorii din Prelungirea Gheuntitledncea, exasperati de ambuteiajele din zona, solicita edililor demararea proiectelor de infrastructura promise de ani de zile.
Potrivit Grupului de Initiativa al cetatenilor din Prelungirea Ghencea, in august 2013 autoritatile au promis interventii de urgenta in zona pentru fluidizarea traficului.
“Noi, locuitorii acestei zone, suntem zilnic captivi intr-o zona lipsita de o infrastructura adecvata dezvoltarii imobiliare si traficului din aceasta zona. Dincolo de disconfortul creat de ambuteiajele auto, acuzam lipsa de trotuare pietonale si lipsa unei infrastructuri rutiere sigure care sa nu periciliteze siguranta noastra si a copiiilor nostri.”
Un zona urma sa fie demarat proiectul Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti. Acesta prevedea largirea la patru benzi a strazii Prelungirea Ghencea si realizarea de trotuare pietonale, sens giratoriu si pasaj rutier peste Sos. de Centura.
De asemenea pana in noiembrie 2013 urma sa fie semnata documentatia pentru realizarea Soselei de Centura ocolitoare. Lucrarile pe teritoriului municipiului Bucuresti urmau sa fie finalizate pana la sfarsitul anului 2014.
Cu toate acestea pana la finele lui lunii august 2014, locuitorii din zona nu sesizasera nicio modificare la fata locului.
“La un an distanta, facem un apel catre autoritatile publice si le solicitam ca promisiunile sa fie transformate in demararea proiectului Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti. Altfel consideram ca ne aflam, din nou, in fata unor promisiuni electorale care vor avea efectul contrar celui scontat si vor indeparta alegatorii de politicienii care aleg sa ne amageasca.”

Sus