Oferte locuri de munca top

Locuinţe noi pentru 136 familii din Brăila

IMG_5774Ultimele 11 blocuri din Ansamblul ANL Brăiliţa III vor fi inaugurate în această săptămână. Lucrările de construire au început în urma cu patru ani şi au fost executate de SC Concas SA Buzau. Valoarea investitiei este de 19,65 milioane lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Brăila.
Blocurile au regimul de înălţime de P+3 şi cuprind 136 de apartamente din care 106 apartamente sunt cu două camere, iar restul de 30 sunt garsoniere. Suprafaţa utilă a unui apartament cu două camere este de 54.4 mp, iar cea a unei garsoniere este de 39 mp. Fiecare bloc are centrala termică pe scară, apartamentele fiind contorizate separat pentru apă rece şi apă caldă, energie electrică şi gaze. Finisările realizate constau în tâmplărie termopan la exterior, izolaţie termică exterioară, lemn interior, gresie, faianţă şi parchet.
“Vom continua demersurile noastre pentru ca în perioada următoare, în sistem ANL, ANL Credit Ipotecar sau prin încurajarea investitorilor privaţi, construcţia de locuinţe să continue în Brăila, acesta fiind şi un semnal pentru dezvoltarea permanentă a  serviciilor publice oferite cetăţenilor”, precizează reprezentanţii Primăriei Brăila.
Proaspeţii chiriaşi vor achita o chirie de 51 lei/lună pentru o garsonieră şi 75 lei/lună pentru un apartament cu două camere.

Sus