Oferte locuri de munca top

Litigii in cazul autostrazii Sebes-Turda: CNAIR contracteaza reprezentare juridica

În cazul contractelor pentru Autostrada Sebeș-Turda, loturile 1 și 3, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA va contracta asistență și reprezentare juridică. În total, aceasta a fost estimată la o valoarea totală de 1,2 milioane de lei.

Astfel, CNAIR a lansat ieri în licitație deschisă două contracte de servicii juridice pentru soluționarea disputelor si litigiilor din cadrul contractului de executie lucrari Proiectare și Execuție Autostrada Sebeș – Turda, Lot 1: km 0+000 – km 17+000 și Proiectare și Execuție Autostrada Sebeș – Turda, Lot 3: km 41+250 – km 53+700.

În indeplinirea obiectului contractului, prestatorul va oferi serviciile de asistență, consultanță și reprezentarea în toate litigiile ivite în perioada de derulare a contractului în legătură cu cele două loturi, inclusiv în căile de atac ordinare și extraordinare, precum și în dosarele conexe și asociate rezultate din litigiul arbitrar ori în legatură cu acesta, si pentru litigiile a căror cauză exista la momentul încheierii contractului.

Fiecare dintre cele două contracte are o valoare estimată de 603.750 lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire ales de CNAIR este „cel mai bun raport calitate – preț”.

Durata contractelor este de 24 de luni.

În cazul lotului 1, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 ianuarie 2021, iar pentru lotul 3, termenul este 12 ianuarie 2021.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus