Oferte locuri de munca top

Licitatie ”model nou” pentru proiectarea a 48km autostrada

Pentru a primi contractul de completare a Studiului de Fezabilitate și elaborare a Proiectului Tehnic pentru Autostrada Brașov – Făgăraș au depus oferte patru asocieri de firme. Tronsonul are lungimea de 48 de kilometri și face parte din Autostrada Transilvania

”Licitația este una «pe model nou», în care CNAIR primește la final întreaga documentație tehnică, iar la momentul la care va fi organizată licitația pentru construire, lucrările vor putea începe imediat, fără blocaje, cu toate exproprierile făcute și fără surprize în teren”, după cum susține ministrul Transporturilor Cătălin Drulă.

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii agenți economici:

  1. Egis International S.A.S (lider de asociere) – Italrom Inginerie Internationala SRL (ofertant asociat 1);
  2. Explan SRL (lider de asociere) – Meinhardt Infrastructure and Environment Limited (ofertant asociat 1);
  3. Search Corporation SRL (lider de asociere) – Protelco SA (ofertant asociat 1) – Like Consulting SRL (ofertant asociat 2) – Mega Muhendislik Musavirlik A.S (Mega Engineering Consulting Inc) (ofertant asociat 3);
  4. Viaponte Rom SRL (lider de asociere) – Metroul S.A (ofertant asociat 1) – Capital Vision SRL (ofertant asociat 2).

Valoarea estimată a contractului este între 21.387.314 și 25.273.189 lei fără TVA.

Obiectul contractului îl reprezintă completarea documentației aferente Studiului de Fezabilitate și a Proiectului tehnic pentru Autostrada Brașov (Cristian) – Făgăraș, precum și elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire, în conformitate cu reglementările tehnice, legislația în vigoare și cu cerințele din caietul de sarcini.

Totodată, prin completarea documentației se înțelege inclusiv realizarea conectării cu sectorul de autostradă Sibiu – Făgăraș, împreună cu care formează Autostrada Sibiu – Brașov.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus