Oferte locuri de munca top

Licitatia pentru doua sectiuni ale Autostrazii Lugoj – Deva, reluata

CNAIR a relansat procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D.

Termenul prevăzut în anunțul de participare pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 9 iunie a.c..

Contractul este finanțat din fonduri externe nerambursabile.

Durata acestuia este de 117 de luni și cuprinde: 15 luni perioada de proiectare, 42 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Durata poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor, precum și în funcție de durata de execuție a contractului ofertată de operatorul economic desemnat câștigător (care poate scădea până la 45 de luni, din care 11 luni pentru proiectare și 34 de luni pentru execuția lucrărilor).

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea, execuția și finalizarea lucrărilor la Autostrada Lugoj – Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D în lungime de aproximativ 9,13 km, din care 2,13 km de tunel forat.

Conform condițiilor din Acordul de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2, în contexul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului. Lungimea celor două tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale, prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platformă de 11,25 m.

Ajutor de stat pentru investitii majore in constructii si industria prelucratoare

Sus