Oferte locuri de munca top

Lemet a inaugurat magazinul din Vulcan Value Center

lems_vulcan_1Producătorul de mobilă Lemet a deschis al treilea magazin LEM’s din acest an în Complexul Vulcan Value Center din Bucureşti. Noul spațiu comercial măsoară 2.000 de mp, se întinde pe două niveluri şi este cel mai mare magazin al rețelei. Investiția s-a ridicat la 2 milioane de lei.
„Reţeaua de magazine LEM’S acoperă în Bucureşti peste 4.000 mp de showroom. Capitala deţine acum prima poziţie în topul vânzărilor reţelei.” declară Adrian Rizea, director comercial LEM’S.
De la începutul acestui an, compania şi-a extins reţeaua cu alte două magazine de peste 1.200 mp, situate în Oneşti şi Botoşani, în care s-au investit în total 2,5 milioane de lei.
Cu magazinul din Vulcan, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 mp.

După nouă luni din 2014, afacerile reţelei de magazine LEM’S au ajuns la 162 de milioane de lei, depăşind cu 10 procente aceeaşi perioadă a anului trecut.
Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri prelucrate tip PAL.
Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale.

Sus