Oferte locuri de munca top

Largirea la patru benzi a drumului dintre A1 si DN7: penalitati pentru intarzierea proiectarii

Revizuirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru lărgirea la patru benzi de circulație a drumului de legătură între A1 și DN7 (DJ 711 A) a avut întârzieri în livrare.

La aceste documentații a început să se lucreze încă din luna octombrie 2019.

Contractul a fost semnat de CNAIR cu societatea Irmat Cons SRL la o valoare de 923.973 lei, fără TVA.

Documentația pentru autorizația de construire la faza de Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor nu a fost finalizată în termenul contractual, respectiv 2 martie 2021.

De asemenea, proiectul tehnic nu a fost finalizat în termenul contractual, respectiv până la 2 iunie 2021. Pentru aceste întârzieri, CNAIR a emis proiectantului un certificat negativ.

Stadiul contractului până în prezent

* în data de 16 ianuarie 2024 au fost transmise observații aspra documentației PTE revizia 4

* în data de 17 ianuarie 2024 au fost transmise observații asupra documentației PAC revizia 2

CNAIR a cerut penalități în valoare de 122.890 lei, fără TVA, pentru:

* nerespectarea termenelor contractuale de predare a raportului de început, expertizei tehnice, a rapoartelor de progres: 29.013 lei

* nerespectarea termenelor contractuale de predare a rapoartelor de progres: 38.715 lei

* nerespectarea termenelor contractuale de predare a rapoartelor de progres, a Studiului de Fezabilitate și a Proiectului de Autorizare a executării lucrărilor: 29.383 lei

* nerespectarea termenelor contractuale de predare a Studiului de fezabilitate, a Proiectului de Autorizare a executării lucrărilor și a Proiectului Tehnic de Execuție, în valoare de 25.779 lei.

Cine oferteaza pentru un contract estimat la 25 mil euro

Obiectul contractului constă în expertiza tehnică,  elaborare Studiu de Fezabilitate, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, proiect tehnic de execuție, document suport în vederea susținerii cererii/cererilor de finanțare, pregătirea documentației de atribuire a contractului/contractelor de lucrări, asistența tehnică acordată beneficiarului în perioada derulării procedurii de licitație pentru contractul de lucrări.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2024

Revista Arena Constructiilor martie 2024

Sus