Oferte locuri de munca top

La Iasi va fi construit un spital nou

La Iași va fi construit un nou spital, un spital integrat de boli respiratorii, o construcție nouă pe actualul amplasament al Secției a IV-a Clunet din Bucium.

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a semnat contractul de servicii de proiectare pentru realizarea documentațiilor tehnico-economice pentru “Construirea și Dotarea Spitalului Clinic Integrat de Boli Respiratorii”.

Câștigătorul licitației organizată pentru atribuirea acestui contract este firma Arc Design SRL din Iași.

Valoarea contractului este de 268.500 lei, fără TVA.

Documentațiile tehnico-economice vor fi finalizate, conform contractului, în termen de 3 luni.

“Termenul este strâns, dar sunt convins că toți cei care participă în avizarea acestei documentații vor înțelege urgența demersului început de Consiliul Județean, a afirmat Paul Filip Ciobănașu, directorul Arc Design SRL Iași.

În noul nou spital urmează să funcționeze atât secțiile actuale, cât și structuri noi prin care vom răspunde nevoilor de îngrijiri medicale ale comunității.

”Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie a fost probabil una dintre unitățile medicale cele mai uitate de-a lungul timpului, poate prin prisma afecțiunilor tratate, dar începând cu acest mandat am găsit o deschidere extraordinară și mă bucură enorm de mult și mă și obligă această susținere din partea întregii echipe a CJ Iași”, a spus managerul Spitalului de Boli Infecțioase, Radu Crișan-Dabija.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus