Solplanet x AeroFix

KT-RN, balamaua cilindrica de la Dr. Hahn, destinata usilor realizate cu profile PVC

KT-RN offen

Consum redus de energie si grad ridicat de izolare termica, sunt cuvintele de ordine ce insotesc actualmente toate fazele de constructie si productie a usilor relizate cu profile  termoizolante din PVC. Aceste profile optimizate pentru clase energetic inalte contribuie la izolarea termica a incaperilor, nepermitand aerului rece din afara sa patrunda in interior si sa afecteze temperatura ambientala. In acest context compania Dr.Hahn a proiectat si realizat o noua balama cilindrica denumita  KT-RN. Conceputa in directia unei eficiente energetice maxime nu afecteaza prin montaj bariera termica a profilului, pastrand in acelasi timp forma clasica a unei balamale si anume cea cilindrica, fiind prin diametrul de numai  22 mm cea mai “ supla “ balama de pe piata.

Potrivit configuratiilor de profile existente pe piata, aceasta balama poate sustine pana la 140 Kg, fiind certificate ca o balama clasa 14 conform CE. Fabricata din aluminiu extrudat si pre-ansamblata aceasta balama asigura conform normelor DIN deschideri stanga sau dreapta fara a necesita modificari la montaj (se poate monta si pentru combinatii de profile cu cecevea rotunjita, blamaua KT-RN asigurand un unghi de inclinare cuprins intre 4 si 6 grade).

KT-RN este o balama ce asigura constructorilor de usi posibilitatea reglarii acestora in 6 directii: in plan vertical si orizontal pe o plaja cuprinsa intre -3 si +3mm, cat si un reglaj al presiunii pe garnitura cuprins inre -4 si +4 mm.

KT- RN este disponibila in toate culorile din paleta RAL, iar la cererea clientului pot fi vopsite si in diverse culori special pentru a se asorta cu restul feroneriei.

Aceasta balama produsa de DR.Hahn este destinata constructiei usilor de tip rezidential, usilor secundare cat si usilor de acces in apartamente. Datorita caracteristicilor sale tehnice KT-RN poate fi utilizata si la realizarea usilor pentru spatii comerciale. Fiind certificata calitativ  de institutul olandez de profil SKG cu 2 stele, KT-RN poate fi utilizata la realizarea usilor destinate exportului in Olanda si Belgia.

KT-RN este un produs  ce se comercializeaza in  Romania prin reteaua de dealeri agreati de Dr.Hahn.

Pentru informatii suplimentare

Dr. Hahn GmbH & Co. KG
www.dr-hahn.eu
E-Mail: sales@dr-hahn.de  

Sus