Oferte locuri de munca top

Kaufland, inca o unitate pe harta investitiilor din 2014 in vestul tarii

Lucrarile la viitorul centru comercial pe care retailerul Kaufland il va inaugura in acest an in Arad avanseaza in ritm alert.
Lucrarile au demarat in luna noiembrie a anului trecut, iar pana in prezent a fost montata structura din elemente de beton prefabricate, urmand sa fie realizate inchiderile, precizeaza portalul de informare http://www.raportuldeinvestitii.rowww.raportuldeinvestitii.ro. Lucrarile sunt executate de compania Imovest Clean, din Arad, in timp ce planurile tehnice au fost intocmite de catre Aedificium Projektenwicklung din Cluj-Napoca.
Recent (20 februarie 2014), Kaufland a inaugurat o noua unitate in Oradea, pe strada Nufarului, aceasta fiind cel de-al doilea magazin al companiei din oras, dupa cel existent pe calea Borsului. Conform aceluiasi portal de informare, Kaufland a avut in derulare pe parcursul ultimelor 6 luni nu mai putin de 16 investitii. Cu o cifra de afaceri de 6,4 miliarde lei in 2012 si un profit de 274 mil lei, Kaufland este unull dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu o retea de magazine ce a ajuns la 91 de unitati.

Sus