Oferte locuri de munca top

Kadra Tech (Aluterm) va fi preluata

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Kadra Tech SRL va fi preluată de către un comerciant de uși industriale și servicii conexe de instalare on-site și mentenanță a acestora.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Firma Emi Equipement Maintenance Industrie SA care va prelua Kadra Tech SRL.

desfășoară, în principal, activități comerciale privind producția de închideri industriale (uși industriale) și servicii conexe de instalare on-site și mentenanță a acestora.

Anul trecut firma a realizat o cifră de afaceri de peste 60,44 milioane de lei și un profit net de peste 11,73 milioane lei cu un număr mediu de 88 de angajați.

Este deținută de Serpe S.A R.L Luxemburg (51,03%), Belmorphosis SRL București (27,09%)  France Jerome Robert Joseph (19,87%) și  alți asociați cu ponderi mici.

Firma Emi Equipement Maintenance Industrie activează pe piața românească din 1998.

Principalele activități ale Kadra Tech SRL sunt în comerțul cu uși pietonale automate, comercializarea de sisteme de parcare și smart mobility și comerțul cu diverse materiale pentru acoperișuri.

Hala industriala, cu spatii de productie, in autorizare

Kadra Tech SRL a fost înființată în anul 2019 când Aluterm Group a trecut printr-un proces de reidentificare, în urma căruia întreaga organizație a adoptat un nou model de business. Astfel, dintr-o companie care era împărțită în mai multe divizii, s-a trecut la o singură organizație centrată pe soluții integrate.

Anul trecut Kadra Tech SRL a realizat o cifră de afaceri de 51,29 milioane de lei și un profit de peste 3,33 milioane lei, cu un număr mediu de 83 de angajați.

Firma este deținută de Radu Bogdan Opriș (55%),  Monica Adriana Sagmar (20%) și Andreea Cristina Strugaru (20%) și Octavian Mircea Fanea (5%).

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2023

Sus