Oferte locuri de munca top

Judetul Neamt: 28 mil euro in infrastructura rutiera

Vor fi executate lucrări la infrastructura rutieră din 11 comune ale județului Neamț, pe teritoriul cărora se mai găsesc drumuri de pământ.

Valoarea investiției este de 140 milioane de lei și va fi susținută prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Modernizarea și reabilitarea căilor de circulație înseamnă realizarea fundației, refacerea podețelor, a drumurilor laterale, realizarea de șanțuri betonate, rigole de scurgere și o structură rutieră formată din trei straturi de asfalt. Fiecare sector de drum modernizat va avea semnalizare rutieră.

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a declarat: „Pregătim în această perioadă la Consiliul Județean Neamț documentația pentru a intra în modernizare alte drumuri județene, care vor fi reabilitate prin Programul Național Anghel Saligny. Vorbim de investiții care vor fi realizate în unsprezece comune din județ, acolo unde am identificat sectoare rutiere greu practicabile“.

Comunele în care vor fi executate lucrările sunt: Drăgănești, Timișești, Bârgăoani, Români, Făurei, Valea Ursului, Oniceni, Tupilați, Dămuc, Ion Creangă și Gâdinți.

”În paralel modernizăm căi de rulare prin PNDL 2, fonduri europene și cu fonduri de la bugetul județului“, a completat președintele CJ Neamț.

Proiecte rutiere, de peste 3 mil euro, langa Bucuresti

În județul Neamț sunt aprobate pentru finanțare prin programul Anghel Saligny un număr de 114 proiecte, în valoare totală de aproape 1,38 miliarde de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus