Oferte locuri de munca top

Ionut Anghelus, Urban Invest: ”Decizia de a fi optimiști, dar precauți, a fost cea potrivită”

În vremurile actuale, când piața imobiliară se găsește sub presiunea continuă a scumpirii materialelor de construcții, dar și a creditelor bancare, este foarte greu de estimat cum vor evolua achizițiile imobiliare. Cu toate acestea, unii dezvoltatori imobiliari încearcă să-și păstreze optimismul.

Este și cazul managerului general al companiei brașovene Urban Invest, Ionuț Angheluș. Acesta ne-a declarat: „consider că, în momentul de față, dat fiind faptul că situația economică este foarte fluctuantă și într-o continuă schimbare, nimeni din sectorul de business nu poate face o previziune clară asupra viitorului. Fiecare dintre noi trebuie să se adapteze si să găsească soluțiile cele mai bune propriului model de afacere. Decizia de a fi optimiști, dar precauți, în acțiunile noastre a fost cea potrivită. Din fericire, în prezent, ne bucurăm de o perioadă prolifică din istoria companiei noastre. Astfel, 87% din totalul apartamentelor disponibile pentru vânzare au fost tranzacționate, urmând să fie predate clienților până la jumătatea anului 2023. Pe temen lung, cred că odată cu stabilizarea prețurilor materialelor de construcții, și nu numai, economia se va echilibra, iar investițiile vor crește. Este normal ca, pe fondul unei stabilități politice și financiare, orice investitor să se simtă încrezător și dispus să investească. Știm cu toții că România are nevoie de noi proiecte în toate domeniile de dezvoltare, și asta se reflectă în piață, cererea fiind și în continuare mai mare decât oferta”.

Având în vedere că, pe zi ce trece, potențialii clienți devin din ce în ce mai exigenți în privința calității locuinței pe care doresc să și-o achiziționeze, este normal ca și dezvoltatorii imobiliari să ridice standardele calitative.

Din observațiile reprezentantului Urban Invest Brașov reiese că proprietățile de lux sunt din ce în ce mai căutate, multă lume fiind interesată de servicii calitative, facilități și materiale premium.

„Încercăm în permanență să dăm calitate muncii noastre și astfel investim constant în materiale, tehnologie, stocuri de marfă care să ne asigure un flux normal de lucru, suplimentăm constant forța de muncă și, nu în ultimul rând, menținem un grad de îndatorare cât mai mic”, a subliniat dl. Ionuț Angheluș.

Cea mai mare provocare profesională

„În prezent lucrăm la proiectul Urban Plaza, proiect care reprezintă cea mai mare provocare profesională a companiei noastre. Concret, lucrările la prima fază a proiectului au fost finalizate, aceasta fiind vândută în integralitate, iar apartamentele au fost deja predate beneficiarilor. Actualmente avem în lucru și cea de-a doua fază, compusă din șase blocuri, de la 8 la 13. Această etapă este în curs de dare în folosință și urmează să fie predată în totalitate către rezidenți până la sfârșitul anului următor. Și cea de-a treia etapă a proiectului Urban Plaza este în plină desfășurare. În acest caz este vorba de șase blocuri, de la 16 la 21, urmând să se finalizeze în următorii doi ani”, a adăugat managerul general al companiei.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie 2022

 

 

Sus