Oferte locuri de munca top

Investitorii de pe bursa, atrasi in proiecte imobiliare

Antreprenori activi pe piața de capital și pe cea imobiliară vor să atragă 20 de milioane de lei de la investitorii de pe bursă pentru a finanța proiecte imobiliare.

Ei spun că în luna mai au reușit să atragă 19 milioane de lei de la un număr de 30 de investitori. Capitalul atras în această rundă a fost utilizat pentru achiziția a aproximativ 40 de apartamente noi în București, Constanța și Mamaia.

Cei șase inițiatori ai companiei de management sunt Eugen Voicu prin Certinvest Management Solutions, Ionuț Nicolescu, președinte SVN România, Adrian Stanciu, membru fondator Erudio și Ascendis Consulting, Delta Studio, prin antreprenorii Dragoș Bonea și Alex Bonea, Cosmin Mizof, Head of Risk Management la Certinvest și Mentor 2 Invest.

Obiectivul managementului Meta Estate Trust este atingerea unei ținte de randament proiectată ca medie anuală în primii zece ani de peste 15%.

Compania își propune să atragă 20 de milioane de lei de la investitorii de pe Bursa de Valori București, printr-un plasament privat organizat la începutul lunii iulie.

„ Cu cele 19 milioane de lei atrase anterior, împreună cu suma de 20 de milioane de lei planificată să fie atrasă în această vară, vrem să devenim un jucător important pe piața imobiliară și de capital din România,” a declarat Eugen Voicu, cofondator Meta Estate Trust.

Antreprenorii se vor concentra pe segmentul rezidențial urban mare, reprezentat într-o primă etapă de București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Ansamblu format din sase blocuri cu 7 niveluri, in autorizare

Ei au în vedere atât achiziții directe de apartamente în diverse faze de finalizare, cât și intrarea în parteneriate cu dezvoltatori imobiliari consacrați.

În prezent discută cu mai mulți dezvoltatori pentru a-i ajuta să beneficieze nu numai de capital pentru dezvoltare, ci și de rețeaua de vânzări a Meta Estate.

Compania are în vedere, de asemenea, investiții directe în acțiuni ale dezvoltatorilor locali.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

Sus