Oferte locuri de munca top

Investiţiile în infrastructura de irigaţii eligibile de la 1 iulie

????Începând cu 1 iulie vor fi deblocate un număr de şase submăsuri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală cu o valoare cumulată a bugetului de finanţare de aproximativ 850 de milioane de euro.

De la începutul lunii iulie vor putea fi depuse proiecte pe aceste domenii, potrivit Minstrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, citat de fonduri-structurale.ro.

Cei mai mulţi bani vor merge către infrastructura de irigaţii prin submăsura 4.3 care reglementează proiectele ce reprezintă “ Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice”. Prin intermediul acestei submăsuri pot fi accesate proiecte în valoare de 435 de milioane de euro, inclusiv pentru reabilitarea infrastructurii secundare de irigaţii.

Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 cuprinde un număr de paisprezece măsuri de dezvoltare rurală cu un buget total estimat la peste 9,3 miliarde de euro, din care peste 8 miliarde din fonduri europene şi peste 1,3 miliarde de euro contribuţie naţională, potrivit documentului de prezentare publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.

Sus