Oferte locuri de munca top

Investiţii în unităţile de învăţământ din Sectorul 1

gradinite 1Noi investiţii vor fi demarate la unităţile de învăţământ din Sectorul 1 în acest an. Şcoala Gimnazială, nr. 162, str. Copşa Mică, va beneficia de lucrări de mansardare. Totodată la Şcoala Gimnazială nr. 162 şi Grădinița din Str. Sângerului nr. 25-27 se vor realiza lucrări de mansardare a clădirii existente Ds+P+E şi va fi construit un corp nou Ds+P+E+M.
La Colegiul Tehnic ”Ion Mihalache”, de pe Calea Griviței, se vor realiza lucrări de extindere a atelierelor mecanice.
Un nou corp de clădire cu regimul de înălţime 2S+Ds+P+2E va fi executat la Liceul de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza”, B-dul Iancu de Hunedoara.
La Liceul Teoretic ”Alexandru Vlahuță”, str. Şcoala Floreasca, nr. 5, se vor realiza lucrări de extindere a sălii de sport.
La Colegiul Tehnic ”Dinicu Golescu”, situat în Calea Giuleşti, nr. 10, au fost continuate în anul 2014 lucrările de consolidare şi reabilitare funcțională a căminului de băieți, Corp C2 – Pavilon D, urmând ca acestea să fie finalizate în primăvara anului 2015.
La inaugurarea noului an şcolar toate unităţile de învăţământ din Sectorul 1 au fost pregătite să-şi primească elevii. Lucrările de reparații curente au fost încheiate la timp.
Peste 400 de locuri noi au fost create în grădinițele din această zonă administrativă. Potrivit planului de şcolarizare, pentru anul şcolar 2014-2015, în grădinițele din Sectorul 1 sunt 1.174 de locuri pentru grădinițele cu program normal, 4537 de locuri pentru cele cu program prelungit şi 116 locuri la grădinițele cu program săptămânal.

Sus