Oferte locuri de munca top

Investitii in comuna Scheia

Comuna Scheia, judetul Iasi, va fi inclusa in Masterplanul II al companiei de apa ApaVital, finantat prin intermediul Programului Operational Sectorial – Mediu.
Va fi construita magistrala pe traseul Iasi-Ciurea-Grajduri-Scanteia. Din Scanteia
va fi alimentata si comuna Scheia.
O alta problema a comunei o reprezinta drumul care porneste din DJ248 Iasi – Vaslui si continua prin Scheia, Draguseni si Ipatele.
„Dupa ce vom primi finantarea europeana pentru Aeroport, veste care sper sa vina din zi in zi, vom putea, cu banii cheltuiti pana acum si care ne vor fi practic decontati, sa realizam acest drum si sa rezolvam o problema nu numai pentru cei din Scheia”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi.
In acest an principalele investitii realizate de compania ApaVital sunt urmatoarele: modernizare si extindere a sistemului de canalizare din Iasi (valoarea contracte: 78 milioane lei), Harlau (7,79 milioane lei), Tomesti (14,5 milioane lei), Barnova (20,13 milioane lei). Lucrari de modernizare a sistemelor de apa si canalizare sunt executate in localitata Targu Frumos (18,32 milioane lei), Podu Iloalei (14,68 milioane lei).
De asemenea ApaVital implementeaza un proiect de intretinere retele distributie apa in municipiul Iasi (8,43 milioane lei).

Sus