Oferte locuri de munca top

Investiţii de 16 mil euro, aprobate la Teraplast

Acţionarii procesatorului de PVC Teraplast au decis în cea mai recentă ședinţă implementarea unor investiţii în valoare de 72 de milioane de lei, echivalent a 16 milioane de euro.

Consiliul de Administraţie a fost mandatat pentru încheierea contractelor de achiziţie/ antecontractelor de achiziţie, împuternicirea persoanelor care vor semna în numele și pe seama Teraplast S.A. contractele de achiziţie/antecontractele de achiziţie, actele adiţionale la contractele de achiziţie, precum și orice alte documente care sunt accesorii, aflate în legătură cu sau la care se face referire în contractele de achiziţie, precum și să semneze orice alte documente, cereri care ar putea fi necesare sau utile în legătură cu realizarea investiţiilor menţionate.

Conducerea companiei are undă verde pentru accesarea unor credite bancare, încheierea unor contracte de credit/de leasing, prelungirea contractelor de credit bancar/de leasing accesate, stabilirea structurii de garanţii aferente contractelor de credit/de leasing accesat/prelungit, împuternicirea persoanelor care vor semna în numele și pe seama Teraplast S.A. contractele de credit/contractele de leasing/contractele de garanţie/actele adiţionale la contractele de credit/de leasing, precum și orice alte documente sau instrumente care sunt accesorii, aflate în legătură cu sau la care se face referire în contractele de credit/ de leasing, contractele de garanţie sau orice alte documente, precum și să semneze orice alte formulare, cereri care ar putea fi necesare sau utile în legătură cu realizarea investiţiilor menţionate în cadrul AGA.

Începând cu luna ianuarie 2017 Teraplast are un nou director general Mircea Hotoleanu, fostul director al Centrului de Inginerie Emerson Cluj.

De asemenea, grupul a înfiinţat în același timp o nouă divizie pentru dezvoltarea exporturilor condusă de fostul director general Alexandru Stănean.

La sfârșitul anului 2016 acţionariatul Teraplast era format din Dorel Goia cu o participaţie de 47% și KJK  FUND II SICAV-SIF Luxembourg cu o participaţie de 10%. Restul capitalului social era distribuit altor acţionari cu participaţii cumulate de 43%.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus