Oferte locuri de munca top

Investitie pentru centru de agrement in Dolj

Un centru de agrement se construieste in Podari, Dolj, in urma unei investitii de peste 20 de milioane de lei.
Lucrarile implica realizarea unei constructii Stehnic partial + P + 1 etaj, realizare utilitati:alimentare cu apa a obiectivului, canalizare, alimentare cu energie electrica, amenajare spatii verzi, amenajare alei de acces carosabil, drumuri si alei asfaltate, parcari, trotuare.
Durata lucrairllor a fost estimata la 12 luni de la atribuirea lucrarilor. Data limita pentru depunerea ofertelor de participare este 12 august, potrivit anuntului publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.
La sfarsitul lunii aprilie in cadrul proiectului a fost atribuit un contract de furnizare echipamente si utilaje in valoare de peste 10 milioane de lei.
Proiectul „Infiintare structura de agrement in comuna Podari, judetul Dolj” este finantat prin Programul operational regional, axa Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, domeniul de interventie Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism, Operatiunea Crearea, reabilitarea si extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilitatilor aferente. Beneficiarul proiectului este ADA & ROBY CONSULTING S.R.L.

Sus