Oferte locuri de munca top

Investitie de 240 mil. euro intr-un nou combinat siderurgic

Combinatul_Siderurgic_-Arcelor_Mittal-_GalatiUn nou combinat siderurgic ar putea fi construit pe 200 de hectare din fosta platforma a combinatului Siderca din Calarasi, in urma unei investitii de aproximativ 240 de milioane de euro.
In sedinta din iulie consilierii locali au aprobat initiativa Transfinance Trust si Simonco Holdings de a construi o otelarie electrica cu masina de turnare continua si laminor de profile cu o capacitate de 50 de tone de sarja.
“La acest moment a fost deja inregistrata societatea SMV Calarasi SA, numele ei venind de la Sina de Mare Viteza, al carui actionar principal este grupul investitional european Euro Finance EEIG. (…) Mai mult s-a facut deja o cerere lichidatorului Siderca pentru cumpararea a 200 de hectare, ce vor fi scoase la licitatie in urmatoarele doua luni”, a declarat Daniel Stefan Dragulin intr-o conferinta de presa, citat de obiectiv-online.ro.
Saptamana aceasta autoritatile locale asteapta o schema financiara detaliata din partea investitorului, a mai precizat sursa citata.

Sus