Oferte locuri de munca top

Intra in proiectare un important drum de legatura din Brasov

A fost semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și de fezabilitate necesare pentru construirea drumului de legătură între Varianta Ocolitoare a municipiului Brașov, Aeroportul Internațional Ghimbav și DN1, respectiv viitoarea autostradă Brașov – Ploiești, în zona localității Codlea.

Prin aceste studii va fi stabilit traseul pe care îl va urma drumul, modalitățile de conexiune la rețeaua existentă și caracteristicile șoselei.

Contractul a fost atribuit asocierii de firme Eco Geodrum SRL (lider), Proiectare Integrata Terra SRL la prețul de 1,1 milioane lei fără TVA.

Firma de specialitate are la dispoziție 3 luni pentru elaborarea studiului de prefezabilitate și 5 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Autoritatea contractantă este Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Proiectul aduce îmbunătățiri ale vitezei de călătorie și ale conectivității la nivel național, respectiv va realiza o conexiune între autostrada București – Brașov, autostrada Brașov – Făgăraș și ”Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav precum și interconectarea lor cu principala rută de tranzit din zona Municipiului Brașov respectiv VO Brașov.

Elaborarea unui SF de peste 6 mil euro, intarziata

De asemenea se vor crea condiții optime de desfășurare a traficului de tranzit a DN1 care să nu implice traversarea orașului Ghimbav.

Valoarea estimată a proiectului a fost de 1,52 milioane lei fără TVA,Pentru acest contract au depus oferte:

1. Ofertant unic: Like Consulting SRL,

2. Ofertant unic: Rutier Conex XXI SRL,

3. Asocierea: Interhub Development (lider), İnpro Mühendislik Müşavirlik Anonim Şirketi,

4. Asocierea: Total Business Land SRL (lider), Mega Mühendislik Müşavirlik A.Ş.,

5. Asocierea: Eco Geodrum (lider), Proiectare Integrată Terra SRL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus