Oferte locuri de munca top

Intr-o luna ISC va avea o noua structura

Legea de reorganizare a Inspectoratului de Stat în Construcții a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Astfel, au fost desființate inspectoratele regionale.

La nivelul ISC, aparat central și structuri teritoriale, sunt bugetate 1016 posturi din care sunt ocupate 789. La inspectoratele regionale sunt bugetate 160 de posturi, din care erau ocupate 129 posturi.

Personalul inspectoratelor regionale în construcţii va fi preluat şi reîncadrat în inspectoratele judeţene în construcţii, respectiv al municipiului Bucureşti şi în aparatul central al Inspectoratului de Stat în Construcţii, în limita numărului de posturi aprobat, în condiţiile legii.

În termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a noilor prevederi legale, Ministerul Dezvoltării va supune spre aprobare Guvernului noua structură organizatorică și numărul maxim de posturi.

Atribuţiile generale şi specifice ale ISC, ale inspectoratelor judeţene în construcţii şi ale Inspectoratului în Construcţii al Municipiului Bucureşti, structura organizatorică a Inspectoratului de Stat în Construcţii, numărul maxim de posturi, precum şi normarea parcului auto urmează să fie aprobate prin hotărâre a Guvernului.

Arhiva, orice alte bunuri şi lucrări înregistrate la inspectoratele regionale în construcţii sunt preluate de inspectoratele judeţene în construcţii şi de Inspectoratul în Construcţii al Municipiului Bucureşti, potrivit ariei teritoriale de competenţă.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus