Oferte locuri de munca top

Intarzieri mari in livrarea SF si PTh ale unui drum de legatura

CNAIR SA a întâmpinat probleme în ceea ce privește actualizarea Studiului de Fezabilitate, a Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru Drumul de legătură între A1 și DN 7 (DJ 711 A) – lărgire la 4 benzi de circulație.

Contractul de revizuire a fost semnat în luna august 2019 cu societatea Irimat Cons SRL Ploiești. Ordinul de începere a fost dat în octombrie 2019.

Recent, societatea prestatoare a primit un certificat negativ pentru întârzieri în predarea livrabilelor.

La finele lunii martie 2023, Prestatorul a înaintat Nota de prezentare privind Studiul de Fezabilitate, în vederea analizării documentației în cadrul CTE – CNAIR SA.

Reprezentanții CNAIR afirmă că documentele nu au finalizate în termenele contractuale:

* Studiul de Fezabilitate trebuia finalizat până la 27 iulie 2020

* Autorizația de construire la faza de Proiect pentru autorizarea executării Lucrărilor trebuia finalizată până la 2 martie 2021

* Proiectul Tehnic trebuia finalizat până la 2 iunie 2021.

68 mil euro pentru reabilitarea unor tronsoane DJ

Contractul a fost încheiat la o valoare de 923.973 fără TVA și cuprinde: Expertiza Tehnică; Elaborarea Studiului de Fezabilitate; Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor; Proiect Tehnic de Execuție; Document suport în vederea susținerii cererii/cererilor de finanțare; Pregătirea documentației de atribuire a contractului/contractelor de lucrări; Asistența tehnică acordată beneficiarului în perioada derulării procedurii/lor de licitație pentru contractul/contractele de lucrări.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus