Oferte locuri de munca top

Instalatori gaze naturale: autorizari mai rapide

Autorizarea persoanelor fizice care desfășoară activități în sectorul gazelor naturale va putea fi realizată mai ușor, conform unui nou proiect normativ al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE.

Prin proiect este propusă îmbunătățirea procesului de acordare şi prelungire a calităţii de instalator autorizat în domeniul gazelor naturale, prin revizuirea condiţiilor de acordare și prelungire a legitimațiilor instalatorilor autorizați în domeniul gazelor naturale și modificarea căilor de comunicare între instalatorii autorizați, ANRE și alte persoane interesate.

Persoanele fizice care dețin calitatea de instalator autorizat şi care solicită pentru prima dată prelungirea legitimației vor putea ridica legitimațiile de la sediul ANRE, în termen de 30 de zile de la data prelungirii acestora, sau le pot primi prin poştă, cu plata cheltuielilor aferente expedierii, ca urmare a unei solicitări scrise. Legitimația este valabilă numai împreună cu un act de identitate.

Totodată, în vederea prelungirii duratei de valabilitate a legitimaţiei de instalator autorizat solicitantul trebuie să urmeze, în ultimele 30 luni de valabilitate a legitimației, un curs de pregătire teoretică, cu o durată de minimum 20 de ore, corespunzător tipului de autorizare solicitat.

 

Descărcați aici proiectul Regulament pentru autorizarea persoanelor fizice care desfăşoară activităţi în sectorul gazelor naturale

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Viitor ansamblu de 100.000 mp scd, in pregatire in Bucuresti

Cladire de birouri, cu 16 niveluri, in curs de autorizare, in Capitala

Spatii industriale, pe aproape 6 mii mp suprafata construita

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus