Oferte locuri de munca top

Insolventa unui cunoscut proiectant de infrastructura

O cunoscută companie românească specializată în proiectare și supervizare lucrări de infrastructură, cum ar fi proiectarea și supervizarea lucrărilor de drumuri și autostrăzi, lucrări de apă și canalizare, stații de epurare si tratare, clădiri, lucrări electrice și alte utilități și-a cerut insolvența.

Luca Way (http://www.lucaway.ro/) a fost înființată în 1995 sub numele Consilier Construct SRL iar în perioada mai 2010 – iunie 2012 s-a numit Poyry Romania SRL. Din luna Iulie 2012, ca urmare a retragerii de pe piața din România a companiei Poyry, Luca Way a preluat portofoliul, echipamentele și echipa Poyry. În prezent, compania este deținută în proporții egale de Radu Luca, Mihai-Florin Luca  şi Carmen-Maria Godun.

În 22 martie, compania Rominfo Consultanta & Statistica SRL a cerut insolvența Luca Way.

La finele săptămânii trecut, Luca Way s-a adresat Tribunalului, conform art.66 din Legea nr.85/2014: ”Debitorul aflat în stare de insolvență este obligat să adreseze tribunalului o cerere pentru a fi supus dispozițiilor prezentei legi, în termen de maximum 30 de zile de la apariția stării de insolvență”.

Firma este reprezentată de avocat Andrei Toca.

La finale anului 2016, Luca Way a realizat cu 45 de angajati o cifră de afaceri de peste 4,45 milioane lei și a înregistrat o pierdere de peste 1,3 milioane lei.

Dupa ce cu un an mai inainte avusese o cifra de afaceri de peste 8,5 milioane lei și un profit de peste 450 mii lei.

 

Citiți și:

O noua zona de constructii, pregatita pentru dezvoltare

Proiect cu sute de apartamente in estul tarii

Peste 113 mil lei pentru reabilitarea a doua drumuri importante

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus