Oferte locuri de munca top

Insolventa unei firme de constructii a Sectorului 3, ceruta de un furnizor

Una dintre firmele înființate de Primăria Sectorului 3, firmă specializată în lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale, ar putea intra în insolvență.

Aceasta ca urmare a faptului că un furnizor a solicitat în instanță declanșarea procedurii de insolvență împotriva sa.

Firma de construcții Algorithm Residential S3 SRL a fost înfiinţată de Primăria Sector 3 (primar Robert Sorin Negoiţă) în aprilie 2017, având un capital social de 251.990.000 lei.

Insolvența sa a fost cerută de un producător de cofraje (Peri Romania SRL Baloteşti).

Algorithm Residential S3 SRL a realizat anul trecut o cifră netă de afaceri de circa 79,5 milioane lei și un profit net de 76.848 lei cu un număr mediu de 186 de angajați.

Societatea Algorithm Residential S3 SRL are ca acționar majoritar Consiliul Local Sector 3, activitatea principală fiind realizarea de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, ideea înfiinţării firmei pornind ”de la problemele întâmpinate de către locuitorii Sectorului 3 privind lipsa de locuinţe”.

Societatea oferă soluţii complete în ceea ce priveste orice tip de constructii rezidenţiale şi nerezidenţiale, amenajare, modificare şi reamenajare pentru construcţii civile şi industriale.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus