Oferte locuri de munca top

Infrastructura de transport din Romania, intre provocari si oportunitati

230x100Ultimele noutati referitoare la cadrul de implementare a conditiilor FIDIC pentru contractele de infrastructura de transport, evolutia in practica a acestor clauze contractuale, precum si noile tendinte in parteneriatul public-privat in infrastructura vor fi discutate in cadrul conferintei Romanian Infrastructure 2014 – the FIDIC Contract Users Conference organizate de catre GOVNET Conferences Joi, 25 Septembrie, 2014 la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti.
Dezvoltarea marilor proiecte de infrastructura de transport, fie rutiera, fie feroviara, continua sa fie unul dintre punctele extrem de interesante pentru mediul privat si in acelasi timp, esential pentru dezvoltarea economica a Romaniei. Aplicarea, insa, a conditiilor formulate in contractele-standard specifice acestor proiecte, asa cum sunt prevazute de catre Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti (FIDIC), continua sa fie o provocare pentru cei implicati in derularea acestor lucrari. Inadvertentele in procesul transpunerii conditiilor respective in legislatia romaneasca, precum si impunerea unor conditii speciale contradictorii pe alocuri cu cadrul general au generat mari provocari atat pentru antreprenori cat si pentru beneficiarii proiectelor de infrastructura. Totusi, premisele pentru viitor sunt favorabile, odata cu modificarile ce vor fi aplicate acestor conditii speciale si care sunt asteptate sa intre in vigoare in perioada urmatoare.
Astfel, toate noutatile legislative, precum si aspecte legate de achizitii publice, legislatia PPP, contractele de administrare, contractele statutare, dar si de solutionarea litigiilor survenite vor fi abordate in cadrul Romanian Infrastructure 2014 – the FIDIC Contract Users Conference de catre reprezentanti ai sectorului guvernamental, ai companiilor de stat, firme de avocatura, consultanti, ingineri, antreprenori si beneficiari.

GOVNET este un canal media independent ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei si totodata, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra si cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri. Agenda evenimentului poate fi vizualizata aici:

http://govnet.ro/Romanian-Infrastructure-2014-the-FIDIC-Contract-Users-Conference

 

Sus