Oferte locuri de munca top

Incepe sa scada numarul licitatiilor anulate

În ultima lună, au fost anulate mai multe licitații lansate pe platforma SEAP pentru atribuirea de contracte în sectorul construcțiilor.

În total, au fost anulate 92 de proceduri. Totuși, nivelul înregistrat din luna iunie este cel mai mic din acest an. Cele mai multe licitații anulate au fost în luna martie – 270. De atunci, numărul licitațiilor anulate a fost într-o continuă scădere, inclusiv pe perioada stării de urgență declarată la nivel național.

Lucrările și serviciile ce urmau să fie contractate erau pentru proiectare de arhitectură și proiectare tehnică, lucrări construcții de drumuri, lucrări de construcții lucrări publice, servicii asistență tehnică, lucrări pentru conducte de alimentare cu apă și lucrări de construcții de clădiri.

Printre aceste contracte, amintim cele care au avut cele mai mari valori:

* Lucrări de remediere privind lucrarea : Fluidizarea traficului pe DN 1 km 8+100 – km 17+100 și Centura rutieră a Municipiului București în zona de nord: Obiect 5a – Reabilitarea și extinderea la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucuresti pe sectorul cuprins între DN1A – DN1

Contractul a fost lansat în licitație de către Compania Națională de Administrare A Infrastructurii Rutiere SA.

Valoarea totală estimată a fost de 12.652.303 lei.

* Execuție lucrări în cadrul proiectului „Reabilitare, conservare şi revitalizarea palatului Cantacuzino-Paşcanu şi a terenului aferent” – SMIS 117155

Contractul a fost lansat în licitație de către Primăria Municipiul Pașcani.

Valoarea totală a contractului a fost de 14.637.623 lei. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional – POR.

* Achiziție proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investiții ,,Asfaltare străzi în comuna Castelu, județul Constanța’’

Contractul a fost lansat în licitație de către Consiliul Local al comunei Costelu.

Valoarea estimată a contractului a fost de 8.396.371 lei. Încheierea contractului de achiziție publică era condiționată de obținerea/aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/sau fonduri europene nerambursabile.

 

 

 

Citiți și:

Mari proprietari de terenuri langa Bucuresti pregatesc documentatiile unor proiecte de investitii

Parcare cu cinci niveluri, in provincie

Cladire de birouri cu 10 niveluri, propusa in Capitala

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus