Oferte locuri de munca top

Incepe autorizarea electricienilor, verificatorilor, expertilor in instalatii electrice

De ieri a început sesiunea de primăvară pentru autorizarea electricienilor, verificatorilor de proiecte şi experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice tehnologice. În cadrul acestei sesiuni vor fi vizate inclusiv documentele care atestă aceste calități.

ANRE organizează, în perioada 16 ianuarie – 19 iunie, sesiunea de Primăvară 2020 de autorizare și de vizare a documentelor care atestă profesioniștii din domeniu.

Înscrierea candidaților va avea loc între 3 februarie și 14 februarie 2020. În cazul solicitării de vizare/ prelungire a calității de electrician autorizat/verificator de proiecte/expert tehnic de calitate și extrajudiciar se vor respecta prevederile art. 16, 17 și 18, respectiv ale art. 45 alin. (4) din Ordinul nr. 11/ 2013, cu modificările aduse prin Ordinul nr. 116/ 2016.

Cererea se transmite la ANRE împreună cu documentele prevăzute la art. 16 alin. (3), respectiv art. 17 alin. (5) şi art. 18 alin. (5) cu cel puţin 60 de zile înainte de data expirării legitimaţiilor, dar nu mai mult de 120 de zile înainte de aceasta şi se soluţionează în cadrul sesiunii curente.

ANRE a anunțat că programul de organizare și desfășurare a sesiunii de primăvară 2020 ar putea suferi modificări în funcție de numărul solicitanților.

Tariful perceput pentru autorizarea electricienilor care proiectează, execută și verifică instalații electrice, respectiv a verificatorilor de proiecte și experților tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice tehnologice, se achită de solicitant anterior depunerii documentațiilor.

 

Programul de organizare și desfășurare a Sesiunii de Primăvară 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Un complex comercial va fi dezvoltat de investitori straini in Bucuresti

Aparthotel, spatii birouri si centru SPA, in pregatire in Capitala

Depozite construite de investitori straini care se extind in zona Marii Negre

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus