Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la Parcul Industrial Tetarom IV

1490.jpg Ordinul de incepere a constructiei Parcului Industrial Tetarom IV a fost semnat de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Obiectivul de investitii se intinde pe un teren de 86 de hectare din comuna Feleacu, judetul Cluj.
Horea Uioreanu precizeaza: „Prin actul semnat astazi am dat, practic, unda verde demararii lucrarilor de construire a noului parc industrial. [..] Alaturi de aceasta infrastructura de afaceri „la cheie”, vor fi realizate si conditiile optime menite sa stimuleze dezvoltarea si a altor activitati economice din sectorul productiei, depozitarii, tranzitului de marfuri si al industriei de inalta tehnologie, conditia expresa fiind ca noile activitati economice gazduite sa fie nepoluante.”
Lucrarile ce se vor realiza vizeaza construirea de platforme si drumuri, retele de alimentare cu apa, retele de canalizare, retele de alimentare cu gaz, racord la retelele de inalta tensiune de 110 kV si 20 kV, o hala IMM si o cladire de birouri.
Parcul Industrial Tetarom IV va fi construit de asocierea formata din S.C. ACI S.A. Cluj, S.C. Electromontaj S.A., S.C. Nord Conforest S.A. si S.C. Erbi Prodcom S.R.L., castigatoare a licitatiei organizate de Consiliul Judetean Cluj. Valoarea contractului este de 36,35 milioane lei fara TVA, durata maxima de executie fiind de 20 de luni. Investitia va fi realizata din fonduri europene si de la bugetul judetului.

Sus