Oferte locuri de munca top

Încep lucrările de reorganizare a centrului oraşului Râmnicu Vâlcea

ccf2226fd2460c8005a9e3c5f504dd5e9cb83b91Proiectul de reorganizare şi amenajare a spaţiului public central din municipiul Râmnicu Vâlcea a intrat în faza de execuţie.

La începutul acestei săptămâni traficul rutier a fost blocat în zona centrală a Căii lui Traian, concomitent cu amplasarea organizării de şantier pentru obiectivul de investiţii.

Executantul este asocierea Miltiv–Polystart Impex, căreia i-a fost atribuit contractul în decembrie 2014. Oferta câştigătoare se ridica la suma de 42,73 milioane lei fără TVA.

Lucrările incluse în proiect au în vedere amenajarea spaţiului public, prin păstrarea unei părţi a actualei amenajări de tip parc cu spaţii verzi şi amenajarea unei alte porţiuni ca spaţiu liber de tip piaţă urbană.
Un pasaj pietonal va fi construit pentru a supratraversa intersecţia Calea lui Traian cu străzile Ştirbei Vodă si Regina Maria.
Sub strada Regina Maria urmează să fie construită o parcare cu două niveluri subterane şi o capacitate de 192 de locuri pentru autoturisme şi 8 locuri pentru motociclete.
Perioada de implementare a proiectului este de 20 de luni, începând cu data de 27 februarie 2014.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 1 “Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere”.
Contractul de finanţare a fost încheiat la finele lunii februarie 2014. Bugetul total al proiectului este de 65,8 milioane lei inclusiv TVA, din care contribuţia nerambursabilă alocată însumează 64,49 milioane lei.

Sus