Oferte locuri de munca top

Incep lucrari de 5 mil euro in Targu Ocna

Vor incepe lucrări de modernizare și reabilitare a 23 de străzi în cadrul proiectului de valorificare turistică a stațiunii balneoclimaterice Târgu Ocna, din județul Bacău.

A fost predat amplasamentul pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Valorificare turistică și modernizare infrastructură specifică în stațiunea balneoclimatică Târgu Ocna POR – 2014-2020”, în valoare de 23 milioane lei, inclusiv TVA.

Cele 5 milioane euro atrase de oraşul Târgu Ocna, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, echivalează cu dezvoltare urbană durabilă concretizată în:

* refacerea a 23 de străzi totalizând 8,25 km;

* modernizarea iluminatului public stradal prin instalarea de lămpi LED;

* amenajarea a 5,5 hectare de spații verzi şi zone de recreere & agrement;

* construirea de piste de biciclete şi amenajarea de alei pietonale

La evenimentul de semnare a ordinului de începere a lucrărilor au participat Vasile Asandei, directorul general ADR Nord-Est, Dragoș Benea, europarlamentar, Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău (CJ), Gelu Panfil, vicepreședinte al CJ Bacău.

Valentin Ivancea a declarat: ”Implementarea proiectului este o cursă contracronometru, dar am încredere în primarul Cristi Ciubotaru și în capacitatea de muncă a echipei sale.”

Orașul Târgu Ocna a fost declarat încă din anul 2002 stațiune turistică de interes național și stațiune balneoclimatică în 2013.

Prin toate proiectele propuse, administrația județeană și locală vizează valorificarea obiectivelor turistice, a factorilor balneo-climatici precum și posibilitățile de agrement pe care le posedă acest orașul.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus