Oferte locuri de munca top

Incep exproprierile suplimentare pentru Ocolitoarea Bacau

Au fost declanșate exproprierile terenurilor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar al proiectului de realizare a Variantei ocolitoare Bacău. Hotărârea Guvernului a intrat de ieri în vigoare, prin publicarea în Monitorul Oficial.

Astfel, vor fi expropriate 1360 de terenuri, aflate pe raza localităților Hemeiuș, Itești, Letea Veche, Luizi-Călugăra, Nicolae Bălcescu, Sărata și Săucești din județul Bacău. Valoarea despăgubirilor este de 759.609 lei.

Expropriatorul este statul român reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin CNAIR.

Sumele individuale estimate de expropriator se alocă de bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Sumele individuale se virează de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., la dispoziția proprietarilor de imobile proprietate privată.

 

Descărcați aici Lista exproprieri suplimentare VO Bacău

 

 

 

 

Citiți și:

Continua proiectele demarate, chiar daca preturile au crescut

Viitor centru de depozitare, pentru un mare retailer

Viitor complex turistic, sub semnul intrebarii din cauza pandemiei de coronavirus

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus