Oferte locuri de munca top

Incep exproprierile pentru Drumul expres Craiova – Pitesti, tronson 3

Vor începe procedurile de expropriere pentru imobilele ce constituie coridorul de expropriere al lucrărilor pentru Drumul Expres Craiova – Pitești, tronson 3.

Imobilele se află pe raza localităţilor Valea Mare, Priseaca, Scornicești, Optași – Măgura, Tătulești, Colonești și Bărăști din județul Olt.

Hotărârea de Guvern prin care au fost declanșate exproprierile a fost publicată în Monitorul Oficial.

Conform acesteia, a fost aprobat inclusiv amplasamentul lucrării de utilitate publică, precum și lista imobilelor ce urmează să fie despăgubite (document atașat la finalul articolului).

Astfel, exproprierile aferente lucrărilor la tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești au o valoare de circa 13 milioane de lei.

În total, vor fi plătite despăgubiri pentru 1.824 de imobile. Suprafața totală a terenului este de 1.872.568 mp teren, iar construcțiile prevăzute pentru despăgubire au o suprafață totală de 26.327 mp.

Suma aferentă imobilelor reprezentând terenuri cu sau fără investiții rezultă din rapoartele de evaluare întocmite în luna februarie 2020, de către evaluatorul autorizat ANEVAR Nicolae Gradinar.

 

Descărcați aici Lista imobile exproprieri

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2020

Sus