Oferte locuri de munca top

Inca un pasaj suprateran, propus in Sectorul 3

Un alt pasaj suprateran este propus spre construire de către Primăria Sectorului 3, după propunerea de construire a unui pasaj suprateran în zona Cățelu.

Noul pasaj propus ar urma să fie realizat la intrarea în București de pe Autostrada A2, pe bulevardul Theodor Pallady, în scopul fluidizării traficului.

Edilii Sectorului 3 intenționează să construiască un pasaj rutier suprateran, exclusiv rutier, cu rolul principal de a degreva intersecția Drumul între Tarlale și bulevardul Theodor Pallady, prin amenajarea la sol aferentă acestuia, inclusiv reorganizarea circulației în zona intersecției cu sens giratoriu.

Consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții “Interconectarea sistemelor de transport auto în zona Drumul între Tarlale”, cu valoarea totală de peste 31 milioane lei, inclusiv TVA, din care lucrările de construcții și montaj reprezintă peste 26,5 milioane lei, inclusiv TVA.

Pe amplasamentul destinat construirii obiectivului de investiții există mai multe tipuri de utilități ce vor trebui relocate, astfel încât să se asigure eliberarea amplasamentelor necesare demarării lucrărilor pentru pasajul rutier suprateran.

Noul proiect se adaugă celor pentru construirea pasajului suprateran de la intersecția Șos. Gării Cățelu – Industriilor – Drumul Între Tarlale și lărgirea străzii Drumul Între Tarlale, anunțate în urmă cu câteva zile.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus