Oferte locuri de munca top

Inca un pas pana la semnarea contractelor de finantare prin Electric Up

A fost finalizată etapa de reevaluare pentru primul ciclu de finanțare al programului Electric Up, iar în următoarele zile, după rezolvarea contestațiilor, ar trebui să înceapă semnarea contractelor de finanțare.

Lista proiectelor acceptate spre finanțare în prima sesiune a programului Electric Up a fost deja publicată (lista este atașată la finalul articolului).

„Întreprinderile mici și mijlocii și domeniul Horeca vor primi bani pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in”, a declarat ministrul Energiei Virgil Popescu.

Decizia de admis, respectiv respins, se va comunica aplicanților prin platforma informatică dedicată.

Termenul de depunere a contestației este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorității.

Comunicarea cu toți operatorii economici înscriși în Program se va menține prin intermediul platformei informatice, urmând etapa de depunere a contestațiilor și etapa de contractare.

Amintim faptul că prin programul de finantare Electric Up se acordă finanțare în sumă maximă de 100.000 euro pentru un beneficiar.

 

Descărcați aici Lista proiectelor acceptate

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

 

 

Sus