Oferte locuri de munca top

Inca o incercare pentru heliportul Spitalului din Galati

Greu de găsit constructor pentru extinderea cu un nivel și heliport a a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați. Aceasta mai ales în cazul unei licitații cu criteriu de atribuire ”prețul cel mai scăzut” și când piața se confruntă cu scumpirea materialelor de construcție.

O procedură de achiziție publică lansată de Consiliul Județean Galați în vederea atribuirii acestui contract a fost anulată.

”Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți care au depus oferta”, se arată în SEAP.

Valoarea estimată a contractului este de 15.990.350 de lei fără TVA.

Imediat, Consiliul Județean Galați a relansat aceeași procedură, cu aceeași valoare estimată a contractului. Noul anunț de licitație are data limită pentru depunerea ofertelor 15 septembrie 2021.

Finanțarea acestui proiect se face exclusiv din fonduri de la bugetul local.

În urma lucrărilor propuse de supraetajare, clădirea cu destinaţie de parcaj suprateran va găzdui un număr de 466 de locuri de parcare amenajate atât în exteriorul construcţiei, care vor fi special destinate persoanelor cu dizabilităţi, dar și la nivelul demisolului, parterului și etajului 1.

La nivelul etajului 2 se va amenaja un loc pentru aterizarea elicopterului medical şi pasarela de legătură cu spitalul, respectiv cu Unitatea de Primire Urgenţe.

Durata de execuţie a lucrărilor va fi de 18 luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Valoarea totală estimată a contractului este compusă din: – C+M = 13.747.920lei; – Utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale care mecesită montaj = 2.206.430lei; – Montaj utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale = 0,00 lei; – Dotări cu montaj incluse în lucrare = 0,00 lei; – Cheltuieli ptr. probe tehnologice = 36.000 lei.

Sus