Oferte locuri de munca top

Inca o incercare pentru atribuirea unui contract de constructii de peste 6 mil euro

Pentru că nu s-a prezentat nici o firmă de construcții la licitația organizată pentru atribuirea unui contract de proiectare și construire, autoritatea contractantă mai face o încercare.

Contractul în cauză are o valoare estimată de peste 6 milioane de euro și vizează elaborare documentației tehnico-economice faza PT+DE+CS+DTAC și execuția lucrărilor la obiectivul de investiții – Construire cămine studentești, corp C1 și C2 în Campusul Universitar al Universității din Oradea.

Primăria municipiului Oradea a relansat licitația pentru atribuirea acestui contract.

Data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 17 august 2020, ora 15:00.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 29.888.090 lei fără TVA, iar durata contractului este de 24 luni.

Primăria precizează că cele două corpuri de clădire vor avea un număr de 234 de camere. Acestea fac parte din Masterplanul Campusului Universitar Integrat din Oradea. De asemenea, în cadrul proiectului s-a propus ca, odată cu construirea căminelor C1 şi C2 să se dezvolte, printr-un proiect aferent de rețele, toată partea de echipare edilitară şi de sistematizare verticală care cuprinde: amenajarea căilor de circulație auto şi pietonală, echiparea cu reţele de apă-canal, termoficare și branşare la Staţia termică-geotermală S.T.G.O., reţea de electricitate (translatarea postului trafo) corelat cu proiectul urban de extindere a sistemului de circulație, de linii de tramvai şi rețeaua de gaze, astfel încât întreaga zonă Habitat 1, inclusiv căminul existent să funcţioneze în parametri optimi.

 

 

 

Citiți și:

Zona industriala din Bucuresti, pregatita pentru un mare ansamblu rezidential

68 mil de euro, pentru reabilitari de drumuri si poduri, in 23 de judete

O multinationala construieste locuinte de serviciu langa Capitala

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus