Oferte locuri de munca top

In primavara incepe sesiunea de autorizare a electricienilor si a expertilor tehnici

În această primăvară vor avea loc examene de autorizare a electricienilor, verificatorilor de proiecte şi experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice tehnologice, precum și de vizare a documentelor care atestă aceste calități.

Înscrierea candidaților va avea loc între 14 februarie și 25 februarie. Pe cât posibil, transmiterea documentelor se va face în format electronic (fișier pdf) la adresa de e-mail: sesiune.ee@anre.ro.

Data limită pentru publicarea în portal a listei finale a tuturor candidaților este 6 aprilie.

Între 15 aprilie și 15 mai  se vor desfășura examenele de autorizare, eliberarea adeverințelor în cazul prelungirii calității deținute, precum și a adeverințelor pentru verificatori de proiecte și experți tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice tehnologice.

Publicarea rezultatelor se va face pe data de 13 iunie, iar rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate pe 24 iunie.

Cererile de autorizare înregistrate în cadrul sesiunii de toamnă 2021, amânate pentru sesiunea de primăvară 2022, ca urmare a faptului că nu s-au organizat examene de autorizare în cadrul sesiunii de toamnă 2021, vor respecta programul de mai sus, cu excepția perioadei de înscriere a candidaților.

Tariful perceput pentru autorizarea electricienilor care proiectează, execută și verifică instalații electrice, a verificatorilor de proiecte și experților tehnici de calitate și extrajudiciari în domeniul instalațiilor electrice tehnologice, respectiv pentru vizarea adeverințelor care atestă calitățile menționate anterior, se achită de solicitant anterior depunerii documentațiilor, atrage atenția ANRE.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus