Oferte locuri de munca top

In doi ani incep lucrarile la autostrada Sibiu – Pitesti

723.jpg In doi ani ar urma sa inceapa lucrarile la tronsonul de autostrada Sibiu-Pitesti, a declarat Dan Sova, ministrul transporturilor.
Finantarea pentru acest proiect va fi suportata din fonduri de coeziune.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a declansat pe 3 martie procedurile pentru selectia consultantului in vederea realizarii studiului de fezabilitate. Procedurile urmeaza sa dureze maxim 6 luni, cu tot cu eventualele contestatii, sustine ministrul.
Pentru studiul de fezabilitate al autostrazii Sibiu – Pitesti exista o suma de 28 de milioane de euro pusa la dispozitie de Comisia Europeana in alocarea 2007 – 2013.
Dupa finalizarea studiului de fezabilitate, in 12 luni, urmeaza procedurile de aprobare a sa si ulterior licitatia pentru atribuirea lucrarilor, care nu va dura mai mult de 6 luni. Prin urmare, lucrarile ar trebui sa inceapa in doi ani, a precizat domnul Sova.
Proiectul Sibiu – Pitesti nu este in concurenta cu tronsonul de autostrada Sibiu – Brasov, acesta fiind finantat din alta sursa, respectiv Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDER), a mai adaugat ministrul transporturilor.

Sus