Oferte locuri de munca top

Impact îşi diminuează pierderile

cartierul Greenfield

cartierul Greenfield

Compania Impact Developer & Contractor şi-a redus pierderile până la 5,18 milioane lei în primele nouă luni ale anului curent. În intervalul ianuarie-septembrie 2013 compania a înregistrat o pierdere de 20,46 milioane lei, potrivit raportului publicat de aceasta.

În ceea ce priveşte veniturile nete din închirieri acestea au înregistrat scăderi, de la 1,55 milioane lei la 30 septembrie 2013, la 1,38 milioane lei la 30 septembrie a.c.

Din vânzarea de investiţii imobiliare Impact a obţinut în perioada ianuarie-septembrie 2014 suma de 3,28 milioane lei. În acelaşi interval al anului trecut compania realiza 6,43 milioane lei.

Valoarea datoriilor Impact a scăzut. După primele nouă luni din 2014 datoriile totale ale companiei erau de 64,18 milioane lei, faţă de 90,23 milioane lei la finele lui septembrie 2013.
La începutul acestei luni Gheorghe Iaciu, acţionarul majoritar al Impact, anunţa că societatea îşi va spori activitatea pe piaţa rezidenţială, iar în viitor ar putea dezvolta proiecte de birouri.
În şapte ani, Impact doreşte să finalizeze proiectul rezidenţial Greenfield din nordul Bucureştiului. Acesta va cuprinde 6.000 de locuinţe.
De asemenea compania va demara un nou proiect de locuinţe pe b-dul Barbu Văcărescu, care va cuprinde 1.000 de apartamente.
În vară Impact a atras 80 milioane lei de Bursă prin emiterea de noi acţiuni şi intenţionează să iniţieze o nouă majorare de capital vara viitoare.

Sus