Oferte locuri de munca top

Impact a numit un nou administrator

d63c41934b77e91cdc363dc38c874e71Tasoulas Konstantinos este noul administrator al societăţii Impact Developer & Contractor. Konstantinos va ocupa funcţia de administrator provizoriu până la prima Adunare Generală Ordinară când persoana care va ocupa definitiv funcţia va fi aleasă prin vot.
Consiliul de Administraţie a numit un nou administrator în urma demisiei doamnei Drăguţa Mihăilă, începând cu data de 2 octombrie.
Tasoulas Konstantinos a absolvit Universitatea de Ştiinţe Economice din Grecia şi este licenţiat în administrarea afacerilor. De asemenea deţine un MBA, specializarea finanţe.
Administratorul provizoriu Impact are o experienţă de 19 ani în banking şi real estate.

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor a reuşit să îşi suplimenteze capitalul social cu 80 milioane lei prin tranzacţionarea de acţiuni în lunile iunie şi iulie 2014, în scopul implementării unor noi proiecte de investiţii.
În iunie Impact a început construcţia fazei a 2-a a Proiectului Greenfield din pădurea Baneasa, constând în aproximativ 4.600 de apartamente.
La începutul acestei luni dezvoltatorul a anunţat achiziţia unui teren de peste 26.000 mp în Capitală pe care va dezvolta un proiect de peste 1.000 de apartamente.

 

Sus