Oferte locuri de munca top

Imobil de lux din centrul Capitalei evaluat la 5,5 milioane de euro

DSC07594Blocul de locuinţe de şapte etaje de pe strada Eminescu nr. 220, din zona ultracentrală a Capitală, este scos la vânzare prin negociere directă, de la preţ de prornire de 5,5 milioane de euro.

Proiectul aparţine firmei Eurosmart Investment controlată de soţii Popovici, companie aflată în insolvenţă. Blocul este scos la vânzare de peste un an de zile.

Construcţia imobilului a început în 2005 şi este în prezent finalizată în proporţie de 73%. Activul este compus din 21 apartamente, două spaţii birouri/comerciale, 42 locuri de parcare şi 28 boxe, având suprafaţa  de 4.708 mp.

Blocul are 28 de apartamente, din care 7 sunt vândute.

Din punct de vedere constructiv fundația clădirii este de tip radier general din beton armat, având grosimea de 1,0 m, iar cota superioară a radierului este la – 8,60 m, a cărui betonare s-a facut în două ploturi. Structura de rezistență este proiectată din cadre din beton armat monolit pe două direcții ortogonale și planșee tip dală. Închiderile perimetrale sunt realizate cu pereți din cărămida eficientă  cu termosistem și finisaj Baumit.

Sus