Oferte locuri de munca top

Iluminat public: peste 810 noi corpuri de iluminat

Rețeaua de iluminat public din municipiul Zalău va intra într-o nouă etapă după ce a fost votat în ședința de consiliu local proiectului de extindere a sistemului public.

Astfel, a fost aprobată documentația tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate și devizul general actualizat a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Extinderea sistemului de iluminat public din municipiul Zalău – etapa IV” și contribuția municipiului Zalău la acest proiect.

Valoarea totală a investiției este de 5.637.763 lei, sumă atrasă din fonduri europene, prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, gestionat de Ministerul Mediului, prin Administrația Fondului de Mediu, sumă din care 637.802 lei reprezintă contribuția municipiului Zalău.

Prin implementarea acestui proiect vor fi realizate rețele noi de iluminat public, în lungime de 4,9 km, pe ambele sensuri ale Bulevardului Mihai Viteazul, din zona sensului giratoriu de la gară până la sensul giratoriu de la intrare pe centură.

De asemenea, prin acest proiect se vor monta 129 de corpuri de iluminat cu surse LED, iar 683 de corpuri de iluminat vor fi controlate prin telegestiune.

Această investiție va realiza o economie a consumului de energie electrică de minim 37,7 % față de situația actuală.

Nou corp de spital, investitie de 67 mil euro

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus