Oferte locuri de munca top

Iluminat public: 75 mil lei pentru municipiul Bucuresti

O nouă cerere de finanțare nerambursabilă, în valoare de 50 de milioane de lei, pentru eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public în București a fost depusă de primăria generală la AFM.

Precedenta cerere de finanțare a fost depusă în luna august a anului trecut, în valoare de 30 de milioane de lei, din care 25 de milioane de lei eligibili, pentru eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public pe 15 străzi, printre care Drumul Taberei, Theodor Pallady, Camil Ressu și Bd. Bucureștii Noi.

Primarul General, Nicușor Dan, a anunțat că prin aceste finanțări nerambursabile va fi înlocuit 10% din iluminatul public din București – aproape 13.000 de corpuri de iluminat, ceea ce ar însemna și o factură la iluminat mai mică, cu peste 10 milioane lei.

Noua cerere va asigura finanțarea pentru montarea de corpuri de iluminat noi, moderne, eficiente din punct de vedere energetic pe 34 de artere din Capitală.

Concurenta mare pentru lucrari rutiere, finantate din fonduri bugetare

Este vorba despre Bd. N. Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Beijing, strada N. Caramfil, strada Av. A. Șerbănescu, Bd. Aerogării, Bd. I. I. de la Brad, Șos. Gh. Ionescu Șișești, Șos. Pantelimon, Str. L. Rebreanu, Bd. N. Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Calea Giulești, Bd. Constructorilor, Calea Crângași, strada Valea Cascadelor, strada Preciziei, Șos. Antiaeriană, Șos. Alexandriei, Calea Rahovei, Calea Floreasca, Șos. Pipera, Bd. Expoziției, Calea Plevnei, Bd. Lacul Tei, Bd. 1 Decembrie 1918, Șos. Chitilei, Șos. București-Târgoviște, strada Buzești, strada Berzei, Șos. Grozăvești, Bd. Geniului, Pasaj Basarab, Bd. Dinicu Golescu.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus